Bio-cat - Núria Andorrà
Nuria Andorrà, contemporary, percussion
15342
page,page-id-15342,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
Bio

ENGLISHCASTELLANO – CATALÀ

Núria Andorrà, percussionista i improvisadora.
Va obtenir el Títol superior de percussió a l’Esmuc i posteriorment va estudiar a la Staatliche Hochschule für Musik Karlsruhe, becada per l’Entitat Autònoma de Difusió Cultural de la Generalitat de Catalunya i el Ministerio de Educación. Finalitzats aquests estudis, realitza el Màster en Música Contemporània a la mateixa universitat amb els professors I. Nakamura, J. Brener i Thomas Höffs.
Actualment realitza els seus estudis de doctorat sobre “la improvisació lliure en la música contemporània”.
Ha sigut artista resident a l’Ateneu Barcelonès i a l’Antic teatrei a la fundació Phonos. Actualment és la directora artística d’Improject, ensemble resident a l’ESMUC.
Ha improvisat amb: Agustí Fernández, Le Quan Nihn, Ingar Zahr, Mats Gustafsson, Pablo Ledesma, Nate Wooley, Frances-Marie Uitti, Joe Morris, Ramon Prats, Tom Chant, Johannes Nästesjö, Nenad Markovic, Joachim Badenhorst, Yasmine Azaiez, Anne-liis Poll, Susana Santos.
Ha treballat amb amb el compositor Carles Santos ”Piturrino fa de Music” i “Patetisme il·lustrat”. Amb Hèctor Parra a “Frec 3”. Amb Oliver Rappoport a “Leviatán”
Com a docent ha treballat coma a professora d’improvisació a l’ESMUC.També ha sigut professora de percussió clàssica i contemporània al Conservatori de la diputació de Tarragona i al Conservatori del Liceu.