Constel·lacions - Núria Andorrà
Nuria Andorrà, contemporary, percussion
15990
single,single-portfolio_page,postid-15990,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

About This Project

Premiat amb el Premi Puig Porret 2019.

Estrena setembre 2020 al MMVV

Música · visuals · circ

Acústica-electrònica-experimental-jazz

Constel·lacions ofereix a l’espectador l’oportunitat de viure la construcció d’una peça artística. Parteix d’una composició semiestructurada, i la resta és composició a temps real. Els paràmetres estan prèviament treballats i pactats, però la interacció entre les tres disciplines (música, visuals i circ) entra en el risc de la reacció del moment, convertint-la en una peça viva en constant moviment i articulació, però amb una direcció clara per garantir-ne l’èxit.

Acústica-electrònica-experimental- provocació de sensacions i emocions.

Les antigues civilitzacions creaven agrupacions d’estrelles per orientar-se, i van decidir unir aquests punts d’estrelles amb traços imaginaris que creaven siluetes visuals sobre l’esfera terrestre. Aquestes estrelles al cel semblen properes, però sabem que poden estar separades per milions d’anys llum. Aquestes figures dibuixades són arbitraries, i al llarg de la història s’han elaborat de diferents maneres.

Com aquest afany de l’ésser humà de conèixer l’univers i el nostre origen neix CONSTEL·LACIONS, que uneix disciplines artístiques, des del traç al so, les ajunta en combinacions variables i n’ofereix imatges diverses que evoquen paisatges per conèixer el nostre univers, la realitat i desxifrar l’origen.

Intèrprets:

Núria Andorrà, percussió
Sabina Covarrubias, artista visual.
Davíd Diez Ménendez i Sophie Núñez Rodríguez, circ.
Roc Mateu, disseny sonor i de llums.

Category
Performance