Constel·lacions - Núria Andorrà
Nuria Andorrà, contemporary, percussion
15990
single,single-portfolio_page,postid-15990,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

About This Project

En construcció, propera estrena 2020

Una peça semiestructurada on hi ha una part de composició a temps real. Els paràmetres estan prèviament treballats i pactats però la interacció entre les tres disciplines i la reacció del moment, la farà una peça viva en constant moviment i articulació, però amb direccions ben clares per garantir-ne l’èxit.

La idea de Constel·lacions ve de les antigues civilitzacions que feien agrupacions d’estrelles per orientar-se. Aquestes civilitzacions van decidir unir aquests punts d’estrelles amb traços imaginaris creant siluetes visuals sobre l’esfera terrestre.

Aquestes estrelles al cel semblen properes, però avui en dia sabem que poden estar separades per milions d’anys llum, a més a més, aquests grups son arbitraris i durant el llarg de la història s’han agrupat les mateixes estrelles de diferents maneres.

Igual que aquest afany del ser humà de voler conèixer l’univers i en definitiva el nostre origen, sorgeix constel·lacions. Amb la intenció d’unir disciplines artístiques des del traç del so per ajuntar-les de diferents maneres i treure’n diferents imatges que evoquin paratges que ens ajuden a conèixer el nostre univers i la realitat i que tenen la intenció de desxifrar l’origen.

El temps passa a ser tridimensional, coses llunyanes es veuen properes i a l’inrevés, creant un moment present. El públic es embolcallat pel so i la vista que evocar emocions genuïnes que tots coneixem i el fet de compartir-les ens fan sentir que tots som el mateix part d’un tot molt més gran.

Intèrprets:

Casey Moir, veu
Núria Andorrà, percussió
Hara Alonso,piano
Sabina Covarrubias, artista visual.
Malabaristes i acròbates del Circ Cric.
Roc Mateu, disseny sonor i de llums.

Category
Performance