NiU - Núria Andorrà
Nuria Andorrà, contemporary, percussion
16249
single,single-portfolio_page,postid-16249,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

NiU

About This Project

MUSICA-DANSA-ELECTRÒNICA-VISUALS

Ni.U es el nou espectacle de Núria Andorrà una prolongació del seu últim espectacle Nu.A.

S’inspira en el paisatge i la gent  de la Vall del riu Corb. En el canvi climàtic que està modificant el paisatge, per exemple la floració dels fruiters, les dificultats dels pagesos per treballar la terra. I de la cultura d’arrel que s’ha transmès boca orella, com les cançons de pandero quadrat.

A l’escenari és representarà amb dos ballarines, dos músics i el vídeo amb projeccions realitzades durant mesos a on el paisatge i les persones son els protagonistes. L’espectacle serà coral a on els musics formaran part de la coreografia i les ballarines participaran amb les seves veus de la música, també serà present la intel·ligència artificial amb sensors de moviment que interactuaran entre les dues disciplines.

Tot partint de la música contemporània, electrònica i experimental, inspirant-se amb amb les cançons de pandero quadrat que es tocaven a la zona. Cançons que es cantaven per dones acompanyades per un pandero quadrat, que tenien un caire temàtic lliure.

Una estructura fixada on la improvisació lliure està present per mantenir l’obra viva i les intèrprets reaccionant a temps real.

cartell niu baixa qualitat

Un tractament del so robust i senzill passat pel filtre de la electrònica i amb paisatges sonors preenregistrats i acústics que interaccionen amb les imatges a temps real.

Les artistes viatjaran per universos sonors i visuals, d’emocions i de records que tenim totes a la nostra memòria ancestral com a cultura, utilitzant la veu i les cançons de pandero quadrat com a element que fa vibrar l’ADN, treballant amb el déjà vu col·lectiu i utilitat la música electrònica i les noves tecnologies per fer-ho des d’avui, des de l’ara des del present.

Un viatge des del moment que pretén obrir portes a diferents universos de l’espai temps.

 

FITXA ARTÍSTICA

Núria Andorrà, percussió, veu Ariadna Torner, violí, veu

Almudena Pardo, dansa, veu Federica Porello, dansa, veu

Marga Socias, direcció escènica Vero Cendoya, mirada externa moviment Joana Gomila, assessorament de veu

Josem Mª Comajuncosas i Àlex Barrachina, disseny interfacie

Roc Mateu, disseny de so i cap tècnic

Albert Martí, disseny de llums

Riki C (Piri Noise)

Xavi González ESCENAPART, producció

 CONTACTE xaviergonzalez@escenapart.cat

 

 

Category
Performance